Echipamente noi la Aeroportul din Craiova

Directorul Aeroportului Internațional Craiova, Sorin Manda, vine cu noutăți.

“Continuăm modernizarea Aeroportul International Craiova prin implementarea contractului Securizare completă (outdoor/indoor), pentru dezvoltarea infrastructurii aeroportuare din domeniul #siguranței și #securității, proiect finanțat din #FonduriEuropeneNerambursabile.

Din luna octombrie a acestui an, Aeroportul Internațional Craiova va dispune de noi echipamente de ultimă generație pentru controlul de securitate al #bagajelor de cabină.

Astfel, prin punerea în funcțiune a acestor noi echipamente pentru scanarea bagajelor de cală, pasagerii își pot lăsa dispozitivele electronice (inclusiv laptop-uri) și recipienții cu lichide în bagaje, la punctul de control de securitate, crescând semnificativ eficiența și viteza de procesare a fluxurilor de pasageri.

După ce în primăvara acestui an, odată cu darea în folosință a #terminalului plecări, au fost puse în funcțiune echipamentele pentru scanarea bagajelor de cală, astăzi, a fost livrat primul din cele trei echipamente de scanare cu raze X a bagajelor de cabină.

#AeroportulInternationalCraiova se situează între primele trei aeroporturi din țară care utilizează astfel de echipamente de ultimă generație, cu raze X de tip computer tomograf, pentru inspectarea bagajelor de cabină ale fluxurilor de pasageri”, a declarat acesta.

 

Aeroportl Internațional Craiova este în plin proces de extindere și modernizare.


Categories:

Tags: