Lift cumpărat fără acordul proprietarilor, dar cu banii lor la blocul T3

Stupefacție într-un bloc din Craiova. Mai multe familii de la blocul T3 s-au trezit că trebuie să plătească, împreună, 100.000 de lei pe un lift pe care nu îl ceruseră. Decizia a fost luată de președintele blocului, care a decis, de la sine putere, spun proprietarii, că trebuie luat lift nou.

Problema cea mai mare este suma enormă de bani. Într-un bloc în care sunt, majoritar, oameni în vârstă, suma de 100.000 de lei este una extrem de mare.

Solicitarea proprietarilor a fost aceea de a se interesa și ei de o firmă care montează lifturi în speranța că vor găsi un preț mai acceptabil, lucru care s-a și întâmplat, doar că, ce să vezi, era prea târziu.

Tot proprietarii sunt cei care spun că Traian Veleanu, președintele Asociaţiei de proprietari nr.2 Romul a refuzat să le arate cele trei oferte pe care, susține legea, ar trebui să le aibă.

„La şedinţă, locatarii au propus ca să se efectueze la început lucrările obligatorii solicitate de către ISCIR pentru autorizare, iar ulterior să fie organizată o procedură legală de solicitare a ofertei pentru modernizarea ascensorului. Însă preşedintele asociaţiei nici nu a vrut să audă. Ba mai mult, a refuzat să ne dea explicaţii cu privire la modul în care a ajuns să semneze un contract cu firma VICTAS SRL. Nu a spus dacă a căutat şi alte firme, dacă a cerut şi alte oferte“, spun locatarii blocului T3A, care susţin că preşedintele asociaţiei a fost extrem de agresiv, folosind un limbaj total neadecvat, conform indiscret.ro.


Categories:

Tags:


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *