Restricții rutiere

Primăria Municipiului Craiova anunţă restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum, în vederea execuției lucrării ,,Străpungere str. Traian Lalescu – Calea București – str. Henri Coandă”.

            Începând cu data de 14.09.2023, se va pune în aplicare Hotărârea Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale, nr. 07/2023, cu privire la reglementarea circulaţiei autovehiculelor, ca urmare a executării lucrărilor ce vizează supralărgirea străzii Henri Coandă.

Astfel, pe perioada desfăşurării lucrărilor vor fi instituite măsuri de circulație, pe mai multe sectoare de drum, după cum urmează:

  • pe str. Mircești, sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Henri Coandă și intersecția cu str. Sărarilor, circulația se va desfășura pe ambele sensuri;
  • pe str. Sărarilor, sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Mircești și intersecția cu aleea de acces la hipermarketul Kaufland, circulația se va desfășura pe ambele sensuri;
  • desfiinţarea temporară a locurilor de parcare amenajate pe aceste sectoare de drum;
  • ajustarea timpilor de semafor conform noilor valori de trafic.

Solicităm conducătorilor auto și pietonilor să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.


Categories:

Tags: