S-a deschis Piața de la Ciupercă

Nouă, modernă, Piața de la Ciupercă își așteaptă cumpărătorii. Surpriza pentru cei care aleg să îi treagă pragul sunt codurile QR de pe tarabă.

“Dacă anul trecut am redeschis Piața Chiriac, anul acesta am finalizat lucrările la Piața Ciupercă, iar anul viitor vom reabilita Piața din cartierul Brazda lui Novac. De fiecare dată încercăm să îi surprindem plăcut pe cumpărători și ne bucurăm că și de această dată am reușit, în Piața Ciupercă fiind foarte mulți producători din județul Dolj.

Noua piață a fost construită de la zero, pe o structură metalică și cu pereți din rulouri care permit deschiderea pe timp de vară.

Atât cumpărătorii, cât și comercianții, majoritatea producători din județul Dolj, beneficiază acum de o piață nouă, modernă, cu mese noi și condiții comparabile cu cele din supermarket.

De asemenea, a fost integrat și un sistem de cod QR, pentru fiecare comerciant, prin care, orice cumpărător are posibilitatea de a identifica agentul comercial de la care cumpără produse agroalimentare, având posibilitatea de a afla de unde provine marfa, din ce județ și de la ce producător agricol”, a declarat Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.


Categories:

Tags: