Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Învăţământ Stresul continuă
Încep înscrierile la facultate
0 Publicat la 10 iulie 2014, ora 12:54, 5033 / 3481 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.9/10 din 1705 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Stresul continuă pentru elevii care au terminat clasa a 12-a. După ce au susţinut Bacalaureatul, pentru tinerii olteni urmează admiterea la facultate, începând din 14 iulie.

Bac-ul  a trecut, urmează facultatea. Pentru viitorii studenţi, facultăţile din Craiova au o arie foarte variată. Nu mai puţin de 5550 de locuri din care 2880 sunt la buget. Pentru înscriere, potenţialii studenţi au nevoie de următoarele documente: fişă-tip de înscriere ; diploma de bacalaureat sau diploma echivalentă cu aceasta, în original sau copie legalizată sau adeverinţă (în cazul liceelor la care nu s-au eliberat diplomele pentru promoţia 2013); certificatul de naştere, în copie legalizată; diploma de olimpic, în copie, numai pentru candidaţii care se înscriu ca olimpici ; adeverinţa medicală-tip, din care să rezulte că este apt pentru facultatea la care candidează; trei fotografii tip buletin de identitate; B.I sau C.I în copie; chitanţă de plată a taxei de înscriere la concursul de admitere în conformitate cu taxele aprobate de Senatul Universită.

 

 


 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro