Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Învăţământ
Profesor acuzat că îşi bate elevii în Şimnicu de Sus
0 Publicat la 17 iunie 2014, ora 10:48, 4511 / 3022 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 1485 voturi
   
Un professor de matematică din este acuzat că bate elevii. Problemele ar fi apărut în urmă cu doi ani din cauza unui elev mai neastâmpărat.

Totul ar fi plecat după ce elevul l-ar fi lovit din greşeală pe profesorul de matematică în momentul în care ar fi intrat în clasă. De atunci a început un adevărat “război” între cei doi. Atât elevul cât şi mama acestuia spun că dacălul nu îi mai permite accesul la ore. Ba mai mult, prof-ul de mate l-ar şi lovi atunci când are ocazia. “ M-au băgat nişte copii în clasă şi domnul a început să mă alerge prin sală. M-a bătut şi când am ieşit afară a zis că nu mă mai trece”, a declarat Marius Andrei Birin, elev la Şcoala din Şimnicul de Sus. Acuzele nu se opresc aici. De cealaltă parte, profesorul spune că elevul îl deranjează la ore. Scandalul a ajuns şi la urechile directorului Nadia Manda. “La teza de la matematică, elevul a venit la mine şi mi-a zis că nu este primt de professor să dea teza. M-am dus, am vorbit cu dânsul şi apoi a fost primit”, , a declarat directorul unităţii de învăţământ pentru TVR Craiova. Scandalul este departe de a se termina. Elevul îl acuză pe profesor că nu îl lasă la ore şi îi pune intenţionat absenţe şi îl “umple” cu nota 3 în catalog iar proful  spune că elevul nu învaţă, chiuleşte iar atunci când vine este neascultător.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro