Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Învăţământ În fiecare marți și joi,
Face Act organizează cursuri gratuite de teatru
0 Publicat la 3 martie 2014, ora 12:12, 4287 / 2914 afişări Cătălin PRAJA
Nota medie 6.0/10 din 1476 voturi
   
Cei care au talent la teatru și vor să urmeze această meserie se pot înscrie, gratuit, la cursurile organizate de trupa Face Act de la Casa de Cultură a Studenților. Cursurile se țin în fiecare marți și joi, de la ora 18.00 în Sala Mare.

Elevii, studenții sau absolvenții de facultate care nu au avut șansa de a face teatru, dar și-au dorit sau încă își doresc asta au acum această posibilitate.Tot ceea ce trebuie să facă este să se prezinte marți sau joi, la Casa de Cultură a Studenților. Actrița Mirela Găman, cea care va susține cursurile îi va duce pe tineri într-o lume a personajelor, a măștilor și a necunoscutului și le va arăta tainele actoricești.

 

Cursanții care vor demonstra abilități teatrale foarte bune au posibilitatea să facă parte din trupa de teatru a Casei de Cultură a Studenților, Face Act. Cursurile se vor ține până în luna Iunie și fac parte din proiectul “Educație prin teatru”.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro