Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Mitriță continuă cu Știința până în 2021
0 Publicat la 17 ianuarie 2018, ora 19:41, 3332 / 3009 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.0/10 din 480 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Universitatea Craiova a plătit Pescarei clauza de cumpărare a lui Mitriță în valoare de 700.000 de euro, astfel că olteanul a semnat contractul de prelungire până în 2021. De asemenea, Pescara a păstrat și procente dintr-un viitor transfer.

Anunțul a fost făcut public pe site-ul Universității:„Ținta noastră nu este doar să aducem jucători de valoare la Craiova, care să facă performanță, ci și să creăm o atmosferă pasională, specific oltenească, în jurul echipei. Sperăm, astfel, că vom putea reînvia acea comuniune fabuloasă care exista pe vremuri între jucătorii din Craiova Maxima și spectatorii care, după victorii, treceau să sărbătorească pe la casa fiecăruia dintre idolii lor. În actualul sezon competițional, „Mitri”, așa cum îl alintă colegii, a îmbrăcat tricoul alb-albastru în 20 de partide (17 în sezonul regulat al Ligii I Betano, două în Europa League contra celor de la A.C. Milan și unul în Cupa României). Alături de brazilianul Gustavo Di Mauro Vagenin și căpitanul Alex Băluță, cei trei alcătuiesc cel mai bun trident ofensiv din Liga I Betano. Fotbalistul nostru cu #28 pe spate a izbutit să marcheze opt goluri și să ofere o pasă decisivă, reușind, totodată, să bifeze 1.463 de minute pentru Știința pe terenul de joc. 

 
Evoluțiile sale nu au trecut cu vederea și a fost, de altfel, inclus de trei ori în cel mai bun prim unsprezece (etapele 7, 18 și 22), conform statisticilor realizate de Liga Profesionistă de Fotbal. 
Liga Magazin a scris despre el următoarele lucruri: „„Vi-l mai aduceți aminte pe Dumitru Mitriță, fostul fundaș stânga al Craiovei și al Stelei? La 13 ani distanță de la ultimul său meci în Bănie, nepotul său face spectacol în Oltenia. Alex Mitriță și-a depășit unchiul ca popularitate. Toată experiența lui Arlauskis din Spania și Anglia a fost în zadar la șutul devastator al lui Alex Mitriță din lovitură liberă. Un trasor perfect și Mitriță a pecetluit soarta derby-ului cu CFR Cluj și le-a oferit celor aproape 30.000 de olteni din tribune o noapte magică.”
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro