Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport
Kickboxing Talents" la Centrul Multifuncțional
0 Publicat la 29 mai 2018, ora 19:15, 5801 / 5061 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 1541 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
CS Power Gym Craiova va organiza în data de 1 iunie 2018, la Centrul Multifuncţional Craiova, mega evenimentul “Kickboxing Talents“. Manifestarea se adresează sportivilor semiprofesionişti şi amatori, scopul acestuia fiind promovarea tinerelor talente şi punerea în evidenţă a sportivilor din zona de sud vest a ţării.
În cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, 29 mai 2018, organizatorul competiţiei, Ionuţ Pucă, a declarat că acest eveniment sportiv include o serie de noutăţi în ceea ce priveşte kickboxingul la nivel naţional, spectatorii urmând să aibă parte de o serie de surprize plăcute în ceea ce priveşte prestaţia sportivilor.
Întrecerea sportivă va debuta încă de la ora 11.00, atunci când vor evolua peste 100 de sportivi amatori, cu vârste cuprinse între 5 ani şi 30 de ani, copii, juniori şi tineri, fete şi băieţi. Precizăm că accesul publicului la competiţia de amatori este gratuit, aceasta fiind inclusă în cadrul evenimentului “Zilele Municipiului Craiova 2018”.
Începând cu ora 18.00, semiprofesioniştii vor evolua, într-o gală de excepţie, în 15 meciuri care se anunţă extrem de interesante, ţinând cont de pregătirea fizică şi tehnicile de luptă impresionante pe care sportivii le-au dobândit datorită antrenamentelor foarte dure.
Program:
11.00 – 15.00 -  meciuri amatori,
18.00 – 22.00 – meciuri semiprofesionişti.
Competiţia sportivă este organizată de către CS Power Gym Craiova, Fundaţia Anya, RefreshBrand – agenţie de publicitate, Direcţie Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, cu suportul Mirage Ballroom, Bella Donn, Emanuel Project, Dr. Freon, Eurogenetic.
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro