Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Susţinătorii lui Adrian Mititelu se adună la stadion
Fanii Universităţii vor să protesteze pe Ion Oblemenco
5 Publicat la 26 iulie 2013, ora 11:52, 5548 / 1989 afişări Claudia VASCĂU
Nota medie 5.9/10 din 804 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Suporterii Universităţii Craiova intenţionează să organizeze o întâlnire luni, la stadionul Ion Oblemenco.

Întâlnirea este organizată de administratorii paginii de facebook a FC Universitatea Craiova, echipa finanţată de Adrian Mititelu. Potrivit anunţului postat pe reţeaua de socializare, adunarea suporterilor ar urma să aibă loc luni, la ora 18 şi va dura în jur de o oră. Suporterii sunt aşteptaţi cu bannere, fulare şi alte materiale cu însemnele echipei FC Universitatea Craiova.

Organizatorul întâlnirii recunoaşte că sunt aşteptaţi doar susţinătorii lui Adrian Mititelu, astfel că vor fi scandate mesaje împotriva FRF şi LPF sau a primarului Lia Olguţa Vasilescu. “Noi ţinem cu Adrian Mititelu. Am întrebate şi pe doamna primar, pe facebook, dacă ne dă autorizaţie să facem un protest, dar nu ne-a răspuns. Nu am făcut o cerere oficială la primărie”, afirmă organizatorul.

 
afiseaza mai multe
bluelions
“Leul Craiovei” ranit,batjocorit de unii, este trimis in pribegie. Dar niciodata, “Leul Craiovei” , nu pleaca singur in pribegie! Vom fi cu el la Severin in pribegie, vom fi cu el, la rau dar si la bine !!! Poate ca intr-o zi, cand leul o sa fie bine, ne vom intoarce acasa… din aceasta pribegie. Pana atunci cei din Banie !? Pot venera hiena nou venita! Noi restul plecam cu leul in pribegie!!!! Forta Stiinta!!! PS: Spre ca “Leul” sa nu fie ucis in drumul spre Severin! Pentru “Brutare” : vinde tot ce ai , dar tine “Leul” in viata !!!! DNA=Justice for Craiova
26 iulie 2013, 21:53
 
izda
adminstratorul acelei pagini este ajica jr asa ca o sa se prezinte decat vandutii de la PS (prosti scarbosi?), iar 97 e anul nasterii pt majoritatea putoilor care imput internetul cu comentariile lor retarde
26 iulie 2013, 13:44
 
mosu'
SINGURI IMPOTRVA TUTUROR!!!!!! STIINTA E DOAR UNA!!!!!!!!!
26 iulie 2013, 13:17
 
razvan
slugile la apel !
26 iulie 2013, 13:05
 
clau
nu suntem sustinatorii lui mititelu, ci ai UNIVERSITATII CRAIOVA!!!!!!!!!!!
26 iulie 2013, 12:51
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro