Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Becali a renunțat la transferul lui Băluță
0 Publicat la 15 ianuarie 2018, ora 15:06, 3628 / 3261 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.0/10 din 445 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Gigi Becali, patronul formației FCSB, a declaratcă a renunțat la transferul jucătorului Universității Craiova:“Pentru ce să mai discutăm de Băluţă? Nu are rost. Nu mai e nicio şansă ca Băluţă să vina la Steaua“, ProTV.
Publicitate

De asemenea, Ana Maria Prodan a anunțat că nu mai există șanse ca Baluță să ajungă la gruparea bucureșteană: "Eu cred că e imposibil ca Băluță să ajungă la FCSB, el își dorește să meargă în străinătate. Știți că oltenii sunt foarte mândri, așa, eu le-am zis întotdeauna că au ales greșit, cum a ales și Ivan. Cred că Steaua e o trambulină incredibilă, pentru orice jucător român. Odată ce ai ajuns la Steaua, vei pleca fără probleme, cu ochii închiși. Pe un salariu mare și pe o sumă de transfer mare. Altfel sună când spui că ai fost sau ești jucătorul Stelei". (Digi Sport)

"Nu vreau să mai vorbesc despre telenovela transferului la FCSB. Nu mă privește. Gândul meu este la Craiova. Domnul Becali își dorește foarte mult să mă ia și mi-a crescut cota, dar atât. Nu se pune problema transferului la FCSB. Vreau să câștig trofee cu Craiova", a spus Băluță după amicalul Științei cu SV Meppen.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro