Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Vineri se inaugurează cel mai frumos stadion din țară
0 Publicat la 7 noiembrie 2017, ora 14:30, 4166 / 863 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.1/10 din 355 voturi
   
Vineri, de la ora 18:30, va începe evenimentul oficial de inaugurare al noului stadion din Bănie, iar spectacolul se va încheia cu meciul Universitatea Craiova - Slavia Praga.

Arena mult așteptată de olteni este gata, iar evenimentul ce va însemna inaugurarea stadionului va fi unic. Oficialii Universității Craiova anunță o întreagă sărbătoare: „Vineri, 10 noiembrie, de la ora 18:30, vă așteptăm pe stadionul „Ion Oblemenco” la evenimentul oficial de inaugurare. Punctul culminant al serii îl va reprezenta amicalul în care Universitatea Craiova întâlnește Slavia Praga, de la ora 20:00, într-un meci pe care l-am așteptat câțiva ani și despre care toată lumea va vorbi câteva zeci de ani.

Vineri seara scriem împreună istoria. Fii unul dintre cei 30.000 de părtași la un moment unic în istoria orașului și a echipei noastre: vino să inaugurăm cel mai frumos stadion din țară și să arătăm tuturor că oltenii trăiesc un amical la fel de intens ca un derby.
Adversar pe teren ne va fi Slavia Praga, campioana en-titre a Cehiei și reprezentanta acesteia în grupele Europa League, club cu 125 de ani de istorie în spate.  În tribune, însă, nu vom avea adversari, ci vom trăi împreună o mare sărbătoare a unei regiuni întregi, într-o seară în care vă așteaptă mult mai mult decât un simplu meci de fotbal.
Abonații Universității se pot considera pe stadion deja, pentru că accesul în baza abonamentelor este liber. De asemenea, vă reamintim faptul că abonamentele de orice tip sunt valabile pentru întreg sezonul competițional 2017 – 2018 (sezon regulat Liga I Betano, play-off Liga I Betano și Cupa României). Biletele vor fi puse în vânzare în cursul zilei de mâine, 8 noiembrie. Procedura de achiziționare a biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – SK Slavia Praha va fi anunțată în cursul zilei de astăzi. Foștii și actualii jucători care au scris și scriu încă istoria Științei vă dau întâlnire în noua casă a leilor și vă promit că va fi o seară de neuitat”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul csuc.ro
 
Stadionul de fotbal are o capacitate de 30.983 de locuri in tribune pentru spectatori, dupa cum urmează:
 
-  232 de locuri pentru persoane cu dizabilități in scaune cu rotile, inclusiv însoțitori;
 
-  350 de locuri pentru reprezentanții mass-media;
 
-  2368 de locuri pentru spectatori VIP, din care 440 de locuri în loje;
 
-  28.033 de locuri pentru public.
 
 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro