Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Anuntul clubului
„U” Craiova - Slavia Praga, meciul de inaugurare al noului stadion
0 Publicat la 26 octombrie 2017, ora 19:21, 2963 / 696 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.6/10 din 252 voturi
   
Oficialii clubului Universitatea Craiova au anunțat numele adversarului pe care Știința îl va înfrunta în primul meci pe noua arenă a Băniei. Campioana Cehiei, Slavia Praga, este formația ce va avea onoarea să inaugureze stadionul.
Publicitate

Meciul va avea loc pe data de 10 noiembrie, de la ora 20:00, iar totul se anunță o sărbătoare pentru olteni. Anunțul a fost făcut pe site-ul clubului alb-albastru, csuc.ro: „În 2016, Slavia Praga a fost preluată de gigantul CEFC China Energy. Rezultatele investițiilor masive s-au simțit imediat: Slavia devine campioană a Cehiei în sezonul 2016-2017, după 8 ani de secetă. A fost al 18-lea titlu de campioană al viitoarei adversare a Universității, care mai are în palmares și 7 cupe ale Republicii Cehe. În acest moment, Slavia Praga se află pe locul 2 în campionat și conduce grupa din Europa League din care mai fac parte Villareal, Astana și Maccabi Tel Aviv.

De notat și că, pe 2 noiembrie 2017, Slavia Praga împlinește 125 de ani de existență, ceea ce face din cehi unul dintre cluburile cu cea mai mare tradiție din Europa și din lume.
Îi așteptăm așadar la Craiova pe prietenii cehi și vă invităm ca, împreună, să le facem o primire specială, demnă pentru publicul oltenesc. Inaugurarea noului nostru stadion trebuie să fie un motiv de sărbătoare și bucurie, așa că vă așteptăm senini și cu inimile pline pe arena unde, pe 10 noiembrie, vom face primul pas înspre secolul de fotbal pe care sperăm să-l trăim în noua casă a leilor, noi și ai noștri.”
 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro