Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
„U” Craiova înfruntă CS Afumați în optimile Cupei României
0 Publicat la 2 noiembrie 2017, ora 19:18, 3376 / 1007 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.6/10 din 452 voturi
   
În această dimineață, a avut tragerea la sorți a optimilor Cupei României. Clubul Universitatea Craiova va juca împotriva formației CS Afumați, echipă aflată în liga a 2-a.
Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc marți, miercuri și joi (28, 29 și 30 noiembrie, cu începere de la ora 13:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe website-ul oficial al Federației Române de Fotbal. 
 
PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR CUPEI ROMÂNIEI:
Univerisitatea Cluj - Dinamo
Chindia Târgovişte - Astra
FC Botoşani - Viitorul
CS Afumaţi - Universitatea Craiova
CS Mioveni - Gaz Metan Mediaş
Unirea Slobozia - CSM Poli Iaşi
ACS Poli Timişoara - FCSB
AFC Hermannstadt - Juventus Bucureşti
 
Marcel Popescu, președinte Universitatea Craiova: „Sunt sigur că cei de la CS Afumați vor accepta propunerea noastră, meciul fiind programat în nocturnă, să vină să joace la Craiova. Universitatea Craiova are în acest moment prima șansă. O primă șansă cu un procent foarte mare, iar primăvara în Cupa României cu siguranță că ne va aduce un adversar mai important iar obiectivul Cupa României rămâne realizabil.”  
 
Alexandru Băluță, căpitan Universitatea Craiova: „La prima vedere pare un meci ușor, dar trebuie să fim foarte concentrați să luăm meciul în serios. Trebuie să facem ce știm noi mai bine pentru a ne califica mai departe. De data asta am avut noroc la tragerea la sorți și va trebuie să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut. Nu contează împotriva cui jucăm, noi trebuie să dăm 100% la fiecare meci!” 
 
Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova: „Dacă întâlnim Afumați, trebuie să jucăm cu ei. Dacă vrem să mergem mai departe în Cupa României trebuie să jucăm împotriva tuturor echipelor. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciul din campionat, cu Astra Giurgiu, iar când va trebui să jucăm împotriva celor de la Afumați o vom face. Nu este vorba de noroc sau ghinion, despre asta putem vorbi doar după meci. Asta este tragerea la sorți și sperăm să ne descurcăm bine, pentru că meciul din Cupa României este în timpul săptămânii, între două partide grele din Liga I Betano.”
 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro