Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Danemarca - România 1-1
„Tricolorii”, egal în 10 oameni cu Danemarca
0 Publicat la 8 octombrie 2017, ora 20:49, 3394 / 1317 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.0/10 din 665 voturi
   
România și Danemarca au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al Grupei E a calificărilor pentru Cupa Mondială din 2018. Golul danezilor a fost marcat de Eriksen (60, p), în timp ce pentru „tricolori” a înscris Ciprian Deac (88).

În prima repriză a partidei de la Copenhaga, danezii au avut inițiativa, însă fazele importante au lipsit. Cea mai mare ocazie a primei părți a aparținut gazdelor,Bendtner, scăpat singur cu Tătărușanu, a fost oprit în ultimul moment de Ovidiu Hoban. În minutul 37, Danemarca a reușit să înscrie, însă reușita lui Bendtner a fost anulată pe motiv de ofsaid. Partea a doua a început sub nota de dominare clară a gazdelor. Același Bendtner a condus atacurile, iar în minutul 59, atacantul a fost faultat în careu de Ganea, iar Eriksen l-a executat pe goalkeeper-ul României de la punctul de 11 metri. Peste doar 4 minute, fundașul Viitorului a primit al doilea galben și a lăsat echipa națională în 10. Minutul 66 a adus debutul jucătorului Universității Craiova, Nicușor Bancu. Când nimeni nu mai spera, România a reușit să egaleze în finalul meciului. Ciprian Deac a reușit să restabilescă egalitatea în minutul 88. În urma acestui rezultat, România termină grupa pe locul 4, cu 13 puncte(3v-4e-3î). 

 

România: Tătăruşanu - Bălaşa, Chiricheş, Grigore, Ganea - Hoban, Stanciu - Deac, Băluţă (Ţucudean 83'), Budescu (Bancu 66') - Andone (Keşeru 70'). Antrenor: Cosmin Contra.

 
Danemarca: Schmeichel - Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Durmisi - Kvist, Delaney - Eriksen - Poulsen (Schone 83'), Bendtner (Dolberg 70'), Sisto. Antrenor: Aleksandr Borodyuk.
 
Cartonaşe galbene: Kjaer 72' / Băluţă 12', Budescu 50', Tătăruşanu 54', Stanciu 61'.
Cartonaşe roşii: Ganea 63'.
 
Arbitri: Deniz Aytekin (central), Guido Kleve şi Markus Haeckler (asistenţi) şi Marco Fritz (rezervă).
 
Stadion: "Parken" - Copenhaga.
 
 
 
 
sursă foto: FRF
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro