Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport SCM Craiova - Kastamonu, sâmbătă, ora 18:00
Spectacol și surprize pe esplanada Sălii Polivalente
0 Publicat la 12 aprilie 2018, ora 12:23, 4750 / 4196 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 932 voturi
   
Toate biletele pentru meciul din returul semifinalei Cupei EHF dintre SCM Craiova și Kastamonu GSK au fost epuizate în mai puțin de 3 ore. Peste 4.000 de craioveni sunt așteptați în Sala Polivalentă pentru a crea un adevărat infern pentru turcoaice. Cei ce nu au apucat să își achiziționeze tichete de acces la partidă sunt așteptați pe esplanada Sălii Polivalente, unde vor avea parte de numeroase surprize, începând cu ora 16:30: DJ, fan corner, face painting, ecran uriaș amplasat și materiale promoționale.

"Din respect pentru iubitorii handbalului, Primăria Municipiului Craiova invită craiovenii sâmbătă, cu mic cu mare, începând cu ora 16.30, pe esplanda Sălii Polivalente din Craiova(intrarea dinspre benzinărie), pentru a trăi împreună emoțiile meciului retur din semifinalele EHF CUP, dintre SCM Craiova și Kastamonu Belediyesi GSK, partidă care ne poate duce în finala competiției.", a anunțat viceprimarul Adrian Cosman. De asemenea, meciul va putea fi vizionat și în interiorul arenei "Ion Oblemenco", intrare.a făcându-se începând cu ora 17:30. Accesul în stadion se face doar cu un bilet la meciul Universitatea Craiova - Poli Iași.

 

 

 

 

sursă foto: SCM Craiova

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro