Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
România - Suedia se joacă la Craiova
0 Publicat la 20 ianuarie 2018, ora 12:06, 2690 / 2468 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.8/10 din 388 voturi
   
Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova va găzdui partida amicală pe care echipa națională a României o va disputa pe 27 martie contra reprezentativei Suediei.
Primăria Municipiului și-a dat acordul pentru disputarea meciului pe noul stadion al orașului: ”Suntem onorați și încântați de propunerea dumneavoastră”.
În scrisoarea de acceptare trimisă, Primăria Municipiului Craiova a arătat că susține ”ca această sărbătoare sportivă să se desfășoare în Municipiul Craiova, unde publicul craiovean este cunoscut a fi mare iubitor de fotbal și evenimente sportive”.
FRF își dorește ca echipa națională să joace în cât mai multe locuri din țară pentru a bucura suporterii tricolorilor.
De asemenea, Federația Română de Fotbal negociează și cu alte federații internaționale pentru stabilirea unui alt meci amical în luna martie.
Naționala României va disputa următoarele jocuri oficiale în septembrie 2018, odată cu debutul noii competiții Liga Națiunilor UEFA. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc pe 24 ianuarie 2018.
 
 
sursă:frf.ro 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro