Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Ovidiu Bic, primul transfer al Științei
0 Publicat la 5 ianuarie 2018, ora 19:38, 2892 / 2629 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 312 voturi
   
Clubul Universitatea Craiova a anunțat faptul că a ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului Ovidiu Bic, fotbalist ce poate evolua pe tot flancul stâng.

Transferul a fost anunțat pe site-ul oficial: „Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaș pentru transferul mijlocașului central Ovidiu Bic, urmând ca acesta să îmbrace tricoul Științei pentru următorii patru ani și jumătate. Proaspătul transfer este unul dintre fotbaliștii pe care Știința a insistat să îi achiziționeze încă de astă-vară, urmărit toată prima parte a sezonului în curs Liga I Betano. Bine ai venit, Ovidiu & cât mai multe performanțe în familia Universității!

Născut pe data de 23 februarie 1994 în localitate Abrud, Bic este un jucător mobil la mijlocul terenului, care poate evolua de asemenea și pe flancul stâng. Înalt de 1,77 m., și-a început cariera la Liberty Salonta, evoluând apoi la Bihor Oradea (53 de meciuri, patru goluri și trei pase decisive), Olimpia Satu Mare (22 de meciuri și un gol) și, în final, Gaz Metan Mediaș (76 de meciuri, patru goluri și două pase decisive) echipă la care juca de aproximativ doi ani și jumătate. Noul mijlocaș al Științei a îmbrăcat de trei ori tricoul Naționalei Under-19.
În actualul sezon competițional 2017 - 2018, el a evoluat în 22 de partide (20 în Liga I Betano și două în Cupa României, competiție în care a izbutit să ofere o pasă decisivă). A adunat, în total, 1.763 de minute în tricoul alb al medieșenilor.”
 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro