Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Miercuri aflăm unde se joacă Universitatea - FCSB
0 Publicat la 23 octombrie 2017, ora 23:00, 3959 / 773 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.7/10 din 350 voturi
   
Pe site-ul oficial al Universității Craiova, csuc.ro, a fost postat un comunicat referitor la locul disputării meciului dintre Universitatea și FCSB(Steaua). Dacă stadionul din Craiova nu va primi toate avizele, partida se va juca la Drobeta-Turnu Severin.
„ În primul rând, vrem să ne adresăm fanilor noștri: vă înțelegem perfect nerăbdarea, având în vedere iminenta inaugurarea a stadionului. Știm că mulți dintre voi v-ați luat concedii și chiar bilete de avion ca să fiți prezenți la meci pe 29 octombrie. Vă asigurăm pe toți că și noi suntem la fel de nerăbdători și că toată lumea, începând de la oamenii din club până la autoritățile locale și naționale, face tot ceea ce ne stă în puteri ca aniversarea de 50 de ani de la inaugurarea Stadionul Central (29 octombrie 1967) să fie serbată la timp, cu o nouă inaugurare, cea atât de așteptată, pe 29 octombrie 2017.
În momentul de față, suntem contra-cronometru și fiecare face tot ce depinde de el pentru ca arena să fie gata la timp. Pentru că procedura de recepție și avizare este una complicată și e în plină desfășurare, vom merge cu emoțiile până la termenul limită până la care regulamentul ne permite să schimbăm stadionul considerat ”teren propriu”. Acesta, conform ROAF, trebuie să fie ”cu minimum 5 zile înainte de următorul joc oficial pe teren propriu (zile incluse)”.
Așadar, în cursul zilei de miercuri o să aflăm împreună dacă stadionul e gata de meciul de duminică sau dacă așteptarea se va prelungi. În oricare dintre cazuri, reiterăm că Universitatea Craiova și toți partenerii clubului fac tot este posibil ca sărbătoarea reunirii întregii familii de olteni în noua noastră casă să se producă cât mai devreme.”, se arată în comunicatul postat pe csuc.ro.
 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro