Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport „U” Craiova - SV Meppen 2-4
Înfrângere în primul meci din 2018
0 Publicat la 14 ianuarie 2018, ora 13:39, 2495 / 2188 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.0/10 din 500 voturi
   
Universitatea Craiova a pierdut primul meci din stagiul de pregătire din Turcia. Alb-albaștrii au cedat, scor 2-4, în fața formației SV Meppen, echipă din liga a 3-a din Germania. Golurile Universității au fost marcate de Alexandru Mitriță (25) și Andrei Burlacu (77).

Craiova a dezamăgit în primul meci al anului, fiind învinsă de o echipă de liga a 3-a. În prima repriză a disputei din Turcia, „Știința” a reușit deschiderea scorului prin Alex Mitriță cu un șut excepțional din afara careului. Nemții au marcat de 3 ori în 4 minute la începutul celei de-a doua părți și i-au bulversat pe olteni. Burlacu a redus din diferență în minutul 77, însă Meppen a mai înscris o dată până la finalul jocului. Universitatea a primit și o lovitură de la 11 metri cu doar câteva minute înainte de fluierul de final, însă brazilianul Gustavo nu a reușit să îl învingă pe portarul germanilor. 

Pentru Universitatea Craiova urmează partida cu Lechia Gdansk, meci programat pe 21 ianuarie.

Devis Mangia a început cu: Mitrovic - Dimitrov, Popov, Kelic, Screciu, Bancu - Bărbuț, Bic, Zlatinski - Mitriță, Băluță. În partea secundă au mai evoluat: L. Popescu, Tiago, Popa, Juncu, Datkovic, Martic, V. Constantin, Gustavo, Mihăilă și Burlacu.

 
sursă foto: ucv1948.ro
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro