Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport „U” Craiova - Slavia Praga, vineri, ora 20:00, stadion „Ion Oblemenco”
Inaugurarea se vede la TVR
0 Publicat la 7 noiembrie 2017, ora 21:37, 5798 / 869 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.8/10 din 406 voturi
   
Evenimentul de inaugurare al stadionului „Ion Oblemenco” și meciul dintre Universitatea Craiova și Slavia Praga vor putea fi urmărite la TV.

 TVR a cumpărat drepturile de televizare pentru partida de vineri şi pentru spectacolul care se anunţă înaintea jocului, însă atmosfera de pe stadion va fi una memorabilă și nu trebuie ratată. Biletele pentru meciul dintre Universitatea Craiova și Slavia Praga de vineri, 10 noiembrie, vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 8 noiembrie, la casele de bilete de la Sala Polivalentă, în Craiova. Programul caselor este miercuri și joi, între orele 10 și 21, și vineri de la 10 până la ora începerii evenimentului de inaugurare (18:30).

Pentru suporterii din țară, biletele se pot achiziționa de la partenerii clubului: orice stație OMV și orice magazin sau reprezentanță Orange, Vodafone, Cosmote, Carrefour sau Altex, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova.
Ca o facilitate pentru miile de abonați, abonamentele acestora vor fi valabile nu doar la meciurile din campionat și Cupa României, cum era stabilit inițial, ci și la amicalul de vineri. Așadar, abonații vor putea intra pe stadion doar în baza abonamentului, fără costuri suplimentare.
Magazinul mobil al Științei va fi amplasat, începând de mâine, la Sala Polivalentă din Craiova, pentru ca voi, cei mai fierbinți suporteri din țară să vă puteți achiziționa materialele alb-albastre dorite.
 
PREȚURILE BILETELOR:
 
Tribuna VIP: 100 lei
Tribuna I: 40 lei
Tribuna II: 30 lei
Peluze: 15 lei
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro