Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Ilie Balaci: „Ne așteptam”
0 Publicat la 25 martie 2018, ora 18:24, 9700 / 8303 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 913 voturi
   
Legendele Universității Craiova, Ilie Balaci, Gică Craioveanu, Sorin Cârțu, Nicolae Ungureanu, dar și mulți alții, s-au recules la căpătâiul colegului și prietenului lor, Nicolae Tilihoi.

"Ne așteptam, ne-au pregătit din timp. Am văzut că mă sunau colegii și nu pricepeam de ce. Suntem la al treilea coleg din Craiova Maxima care pleacă. Trebuie să îi mulțimim lui Gino Iorgulescu, care l-a ajutat lunar cu bani de tratament. Nae Tilihoi a mai trăit 3 ani și 7 luni datorită lui. În numele Craiovei Maxima îi mulțumim. Nici n-am avut puterea să mă apropii de sicriu", a spus Ilie Balaci pentru gsp.ro. De asemenea, Aurică Beldeanu a declarat: "Sunt devastat de această veste. Era un băiat senzațional, de nota 10. Pentru el nu exista niciodată nu pot, rezolva orice. Era un om sufletist, un coleg cum rar întâlnești. Era genul de om pe care îl dădeai afară pe ușă și intra pe geam. Era unul dintre cei mai iubiți jucători ai echipei". 

Sicriul cu trupul lui Nicolae Tilihoi va fi depus luni, în jurul prânzului, la stadionul "Ion Oblemenco", unde sta sta până marți la prânz, când va avea loc înmormânarea.

 

 

 

sursă foto: Bogdan Dănescu

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro