Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Hrboje Spahjia a semnat cu Universitatea Craiova
0 Publicat la 7 iulie 2017, ora 16:30, 4512 / 818 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.1/10 din 145 voturi
   
După Roman și Bărbuț, Craiova își continuă campania de transferuri. Fostul jucător al Voluntariului, Hrboje Spahjia a semnat un contract valabil 2 ani cu formația din Bănie. Transferul a fost făcut public pe site-ul Universității, csuc.ro.

"Clubul Universitatea Craiova continuă campania de achiziții și anunţă faptul că a ajuns la un acord cu proaspătul câștigător al Cupei României, fotbalistul Hrvoje Spahija.

 

Fundașul central în vârstă de 29 de ani va îmbrăca tricoul alb-albastru pentru următorii doi ani. Croatul înalt de 1,90 metri s-a format ca fotbalist la juniorii grupării Šibenik și a evoluat de-a lungul carierei profesioniste la echipe precum HNK Šibenik (61 de meciuri, trei goluri și o pasă decisivă), Zagora Unesic (21 de meciuri), Elazigspor (patru meciuri), Olimpija Ljubljana (nouă meciuri) și FC Voluntari (44 de meciuri, patru goluri și o pasă decisivă). În cursul sezonului competițional 2016-2017, Spahija a jucat în 30 de meciuri în toate competiţiile din România, reuşind să înscrie două goluri şi să ofere o pasă decisivă. Fundașul croat a izbutit să câștige în sezonul trecut trofeul Cupei României alături de FC Voluntari."

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro