Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Fan Zone la Polivalentă cu ocazia meciului dintre SCM Craiova și Kastamonu
0 Publicat la 13 aprilie 2018, ora 09:19, 3195 / 2710 afişări Francesca Minovici
Nota medie 6.0/10 din 783 voturi
   
Primăria Municipiului Craiova anunță iubitorii sportului craiovean și ai handbalului că sâmbătă, 14.04.2018, începând cu ora 16.30, sunt așteptați în număr cât mai mare pe esplanda Sălii Polivalente, intrarea dinspre benzinărie, pentru a fi alături de fetele de la SCM Craiova în meciul retur din semifinala Cupei EHF la handbal feminin, contra echipei Kastamonu Belediyesi GSK din Turcia, partidă decisivă pentru calificarea în ultimul act al competiției.

 

Suporterii sunt așteptați cu un ecran gigant pe care se va transmite în direct meciul, DJ, fan corner, face painting, material promoționale și multe alte surprize.

 

Partida de sâmbătă poate rescrie istoria handbalului din Craiova, prin prima calificare a unei echipe din Bănie într-o finală de cupă europeană.

 

Bănia retrăiește astfel un nou moment istoric, primul de asemenea anvergură după semifinala Universității Craiova din Cupa UEFA, la fotbal, din anul 1983 contra portughezilor de la Benficăi Lisabona.

 

Șansele de accedere în marea finală a fetelor de la SCM Craiova sunt foarte mari, după ce, în partida tur, disputată în Turcia, în urmă cu o săptămână, echipa din Bănie a reușit să învingă cu scorul de 23 – 22.

 

De asemenea, meciul va putea fi urmărit și pe ecranele din incinta stadionului “Ion Oblemenco” din Craiova.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro