Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Univ Craiova - FC Botoșani 20:30
Dimitrov: „Sperăm să facem un rezultat bun”
0 Publicat la 19 aprilie 2018, ora 01:36, 2413 / 2138 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.0/10 din 505 voturi
   
Fundașul Universității Craiova, Radoslav Dimitrov, a prefațat partida cu fost sa echipă, FC Botoșani. Acesta s-a declarat optimist și speră ca Știința să nu primească gol în meciul de pe teren propriu.
Publicitate

Radoslav Dimitrov a declarat:”Ne aşteaptă un meci foarte greu şi important. Sperăm să facem un rezultat bun, să nu luăm gol şi să mergem la retur cu moralul sus. E o echipă foarte bună şi a jucat pentru calificarea în play-off până în ultima etapă. O să fie foarte greu, sper să fim mai buni şi mai puternici şi să-i învingem. FC Botoşani vine să scoată un rezultat cât mai bun pentru retur. Pentru mine un scor fără să primim gol e foarte bun. Un 3-0 ar fi perfect.”

De asemenea, jucătorul a avut cuvinte de laudă la adresa suporterilor Craiovei: ”Fiecare meci de acasă e foarte frumos, pentru că vine multă lume şi asta ne dă energie. Sistemul nostru de joc mă ajută să urc mai mult şi pentru asta am şi marcat 2 goluri”.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro