Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport U Craiova - AC Milan, astăzi, ora 21:45, ProTV
Devis Mangia: " Nu banii intră pe teren"
0 Publicat la 3 august 2017, ora 00:45, 3514 / 562 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.0/10 din 229 voturi
   
Antrenorul principal al Universității Craiova, Devis Mangia, a declarat că jucătorii săi trebuie să fie curajoși în disputa cu AC Milan, partidă retur al turului 3 preliminar UEFA Europa League.

Mangia a menționat faptul că echipa sa trebuie să joace cel puțin la fel de bine ca la Severin: ''Trebuie să facem ca la Severin: au fost momente în care a trebuit să ne apărăm, altele în care am atacat. Mâine e mai dificil, deoarece plecăm de la un rezultat nefavorabil și trebuie să fim curajoși și să înțelegem momentele importante ale meciului și să le interpretăm bine. Știm că va fi un meci dificil, contra unei echipe de un nivel foarte înalt, dar dorința noastră este aceea de a face o partidă cel puțin la fel, dacă nu mai bună, față de ce am făcut-o la Severin. Nu știu dacă Montella va face schimbări, poate două sau trei, noi ne-am obosit pentru meciul cu FCSB, deoarece am avut doar două zile de recuperare. E un meci special, deoarece e primul pe care trebuie să îl jucăm, cum a fost și cel de duminică". De asemenea, acesta a declarat că diferența dintre cele cluburi nu se reflectă în joc și că nu sumele de transfer se confruntă pe teren: Nu banii intră pe teren: ei sunt unsprezece, noi unsprezece, cu o minge și un arbitru, trebuie să ne gândim să jucăm meciul, nu la altceva''.

AC Milan-Universitatea Craiova va avea loc astăzi, ora 21:45, pe stadionul "San Siro", dar și în direct pe ProTV.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro