Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport U Craiova - Astra Giurgiu, astăzi, ora 18:30
Devis Mangia, îngrijorat de caniculă
0 Publicat la 6 august 2017, ora 00:43, 2101 / 496 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.7/10 din 179 voturi
   
Devis Mangia a prefațat partida cu Astra Giurgiu, meci ce se va disputa astăzi, de la ora 18:30, pe stadionul “Municipal“ din Drobeta-Turnu Severin.

Antrenorul Universității Craiova a declarat că Europa League  este un capitol încheiat pentru "alb-albaștri": "În perioada cu Astra voi alege jucătorii care vor fi apţi din toate punctele de vedere. Doresc să subliniez faptul că toţi jucătorii se bucură de încrederea mea deplină. Europa League este un capitol încheiatTrebuie să ne concentrăm pe celelalte competiţii, campionat şi Cupa României. Cred că inclusiv meciurile cu AC Milan sunt puncte de reper în parcursul nostru. Avem multe de învăţat din aceste partide. Pe alocuri ne-am descurcat bine cu AC Milan. Acesta este meritul jucatorilor." De asemenea, acesta a spus că echipa sa trebuie să învingă Astra, indiferent de temperatura de la ora meciului: Nu vreau să comentez programările făcute de Liga Profesionistă, dar temperatura foarte ridicată poate afecta prestaţia jucătorilor. Chiar şi aşa, suntem obligaţi să învingem mâine”

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro