Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Devis Mangia și Marcel Popescu, prezenți la deschiderea anului universitar
0 Publicat la 2 octombrie 2017, ora 21:41, 3789 / 1523 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 674 voturi
   
O delegație a clubului Universitatea Craiova a fost prezentă la Facultatea de Educație Fizică și Sport cu ocazia deschiderii anului universitar. De asemenea, Ciri Mayer a cântat imnul Științei în aplauzele studenților.

Marcel Popescu a avut cuvinte de laudă la adresa FEFS: „Vă aflați la Facultatea de Educație Fizică și Sport, vă aflați sub umbrela celui mai mare club din provincie. Un club care a dat campioni României. În toți anii de existență, Universitatea Craiova care la toate ramurile sportive a pus Craiova pe harta României și a Europei, a făcut ca orașul nostru, prin sport să strălucească. Sunt onorat să fiu lângă campioni olimpici, mondiali, lângă un vicecampion european care astăzi este antrenorul Științei, Devis Mangia. Sunt onorat și fericit că am această ocazie să vă privesc și să știu că generația care de mâine va începe cursurile este o generație care va avea o șansă unică: profesori minunați, aspirații și modele. Vă doresc un an școlar extraordinar!”

De asemenea, antrenorul Devis Mangia a fost prezent la acțiune și a ținut un discurs în limba română:  „Sunt onorat să constat personal ce reprezintă relația recunoscută în plan național și internațional între Universitatea Craiova și echipa de fotbal Universitatea Craiova. Două cuvinte emblematice pentru România: Universitatea și Craiova. Și două culori care fac cinste României: alb și albastru. Voi, studenții, vă veți perfecționa în cadrul Universității din Craiova și veți face practică alături de mine și de colegii mei la Universitatea. Doresc tuturor un an cu multe satisfacții profesionale și personale și vă transmit încrederea mea că Universitatea din Craiova este imaginea academică a performanței sportive naționale și internaționale. Vă mulțumesc tuturor!”

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro