Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Devis Mangia, prezentat ca antrenor la " U" Craiova
Devis Mangia a fost prezentat la Universitatea Craiova
0 Publicat la 12 iunie 2017, ora 14:21, 4572 / 1037 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.1/10 din 409 voturi
   
Noul antrenor al Universității Craiova, italianul Devis Mangia, a fost prezentat, luni, într-o conferință de presă. Mangia a declarat că are ca obiectiv ocuparea unui loc cât mai bun în campionat, câştigarea Cupei României și că dorește să intre în grupele Europa League.

Tehnicianul italian a declarat: ”Sunt fericit şi mândru să antrenez Universitatea Craiova. Am acceptat să vin aici cunoscând istoria acestuia club şi persoane din conducerea grupării. Sunt mulţumit că voi lucra cu mulţi tineri, m-a convins să vin proiectul pe care îl au cei de la Craiova.

În staff-ul meu va fi un secund român, Adrian Iencsi, un colaborator italian, care va veni în următoarele zile, preparatorul fizic Cornel Bejan, un altul italian, antrenorul de portari Cătălin Mulţescu, analistul video Cornel Papură. Vor fi persoane care se vor ocupa de nutriţie şi de strategia de recuperare. Obiectivul nostru este de a ne consolida un loc în primele poziţii, Cupa României şi vom încerca să intrăm în grupele Ligii Europa". De asemenea, Mangia a făcut referire și la jucătorii care vor sosi la Universitatea: "Vor fi şi jucători noi, dar în acest moment mă gândesc la jucătorii pe care îi am la dispoziţie. Dacă sunt aici înseamnă că sunt jucători buni. Pentru mine nu e importantă naţionalitatea jucătorilor, important este ca jucătorii să fie foarte buni.

Pot veni şi jucători italieni, dar, repet, trebuie să fie buni. Cunosc echipa, am văzut şi meciuri din tribuneAm un sistem de joc preferat, dar cel mai bun este acela care îți permite să profiți la maximum de calitățile jucătorilor aflați la dispoziție'', a precizat Devis Mangia.

 

La conferința presă a fost prezent și președintele Marcel Popescu: Am reziliat contractele lui Bucurică şi Dumitraş. Probabil că după reunirea lotului vor mai fi situaţii similare. Nu dăm afară de dragul de a da afară, nici nu aducem de dragul de a avea cantitate. Totul îl facem echilibrat. Jucătorii noi nu sunt astăzi la prezentare pentru că sunt încă în vacanţă. Probabil în Austria o să ajungă unul sau doi jucători noi. Aducem jucători de calitate, un jucător străin care vine trebuie să fie titular”.

 

Joi, 15 iunie, delegația Științei va decola de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din capitală cu destinația Austria.

Cantonamentul de pe pământ austriac se va desfășura în perioada 15 iunie-7 iulie, delegația clubului nostru urmând a se caza la ParkHotel Hall din regiunea Tirol. Astfel, „alb-albaștrii” vor avea parte de cele mai bune condiții de pregătire pentru a ataca noul sezon competițional în formă maximă.

 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro