Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport U Craiova - AC Milan, astăzi, ora 21:45, ProTV
Craiova a luat contact cu " San Siro"
0 Publicat la 3 august 2017, ora 00:29, 2636 / 483 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.2/10 din 237 voturi
   
Universitatea Craiova a efectuat antrenamentul oficial înaintea partidei cu AC Milan, meci ce va avea loc astăzi, ora 21:45, în direct pe ProTV.
Publicitate

Mangia și elevii săi au susținut antrenamentul pe o temperatură de 35 de grade celsius și i-au avut alături și pe fostele glorii ale Universității Craiova. Aceștia sunt încrezători că vor face un meci mare în această seară: "Știm că este a doua parte din cele 180 de minute, suntem conștienți că va fi o partidă dificilă, dar vom încerca să fim pregătiți să dăm maximum, pentru a da un semnal că vrem să construim un proiect frumos. Nu știu cum vom fi primiți, dar în orice caz, suntem adversari, iar mentalitatea este aceea de a 'omorî' adversarul din punct de vedere sportiv, nu ne vor face favoruri, dar așa e normal, așa e fotbalul. Fiecare meci internațional e special, cu atât mai mult pe San Siro: știm care sunt obiectivele noastre și vom încerca să facem ca fiecare meci să fie special'', a declarat Fausto Rossi

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro