Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Cosmin Contra: „Lăsați-ne să muncim ”
1 Publicat la 26 martie 2018, ora 23:41, 2982 / 2531 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.0/10 din 628 voturi
   
Selecționerul României, Cosmin Contra, se declară optimist înaintea partidei cu Suedia: „Meciurile de la națională sunt grele, înțeleg anumite comentarii, dar eu am venit să calific echipa la European. Așa că întotdeauna voi încerca să aliniez cel mai bun prim “11“ care există, indiferent de nume și vârstă. Mi-ar plăcea să joc fotbal spectaculos, să marchez 5 goluri, să am jucători cu anumite calități. Eu am însă altfel de jucători, vedeți și voi că acești jucători au schimbat atitudinea de la echipa națională. Nu am realziat nimic, dar suntem pe un drum bun. Lăsați-ne să muncim și să încercăm să jucăm cât mai bine.”

De asemenea, Contra este îngrijorat de starea gazonului: Mă îngrijoreză starea gazonului, dar este și un exercițiu bun pentru a ne adapta la diferite condiții de joc și de antrenamente. Băieții au făcut-o foarte bine, n-au fost plângeri deloc până acum. Jucătorii au fost superprofesioniști. Trecem de la un gazon impecabil, precum cel din Israel, la un gazon care ne va pune în dificultate. Trebuie să alergăm mai mult, să ne luptăm mai mult, vom vedea dacă suntem pregătiți. Din ce am văzut, gazonul se va rupe încă de la încălzire, așa că va trebui să ne adaptăm cât mai repede la condițiile de joc. Vor fi schimbări în echipa de start, avem nevoie de jucători care să o pună pe Suedia în dificultate pe un astfel de gazon.

 
 
afiseaza mai multe
FLOREA
LA FOTBAL TOȚI SE PRICEP,VEZIȚI DE PLANUL TĂU,BAFTĂ
27 martie 2018, 11:17
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro