Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Campionatul WKU se va desfășura în Bănie
0 Publicat la 17 noiembrie 2017, ora 01:48, 2212 / 616 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 312 voturi
   
Duminică, 26 noiembrie 2017, la “Sala Ion Constantinescu” din Craiova, se va desfășura Campionatul WKU de amatori. În cadrul competiției vor evolua copiii, juniori dar și seniori din întreaga țară.
Publicitate
“Este vorba despre o competiție foarte importantă de amatori. O competiție care, anul acesta se va desfășura în Bănie. Pe lângă confruntările din cadrul campionatului vor exista și meciuri de box, supervizate de către campionul mondial la juniori, Sorin Pantera Tănăsie. Vor participa și foarte mulți sportivi locali, numai din partea CS Power Gym Craiova vor veni peste 20 de elevi. Precizez că vor evolua foarte mulți copii care sunt campioni naționali și europeni, deci o să fie vorba despre o competiție extrem de antrenantă. Acest campionat are drept scop stabilirea unor lideri pe categorii dar și selectarea loc pentru campionatele europene WKU care se vor desfășura în anul 2018 în Grecia. Vor fi sportivi din toata țara, un număr impresionant aș putea spune. Așteptăm craiovenii într-un număr cât mai mare pentru a susține favoriții”, a declarat Ionuț Puca, organizatorul Campionatului WKU de amatori (CS Power Gym Craiova) .
 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro