Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Arena Fanilor în Piața „Mihai Viteazul”
0 Publicat la 21 martie 2018, ora 20:10, 2864 / 2439 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.7/10 din 606 voturi
   
Echipa națională a României revine la Craiova după 14 ani! Meciul cu Suedia e prilejul perfect al reîntâlnirii dintre tricolori și publicul din Bănie.
Publicitate
Marți, 27 martie, în ziua jocului contra suedezilor, craiovenii și suporterii din toată țara care se află în oraș sunt invitați în Arena Fanilor, o zonă specială dedicată celebrării fotbalului.
 
Indiferent dacă ai sau nu bilet la meci, începând cu ora 12:00, în Piața Mihai Viteazul, fanii naționalei sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a-și arăta dragostea față de fotbal și, mai ales, față de echipa noastră națională. Toți cei prezenți vor putea participa la jocuri și concursuri cu premii speciale oferite de sponsorii naționalei.
 
De la ora 17:00, suporterii își vor putea întâlni idolii, nume mari din istoria Craiovei Maxima în frunte cu Rodion Cămătaru, dar și foști internaționali de marcă din istoria naționalei României, precum Miodrag Belodedici.
 
De asemenea, o oră mai târziu trupa Voltaj va susține un super concert, iar după încheierea acestuia, liderul formației, Călin Goia, va conduce marșul fanilor către stadion.
 
Evenimentul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova și Consiliul Local Municipal..
 
Partida România și Suedia se va disputa pe 27 martie, de la ora 21:30, iar accesul fanilor în stadion se va face începând cu ora 19:30. 
 
 
 
sursă: frf.ro 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro