Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Alex Mitriță: „Nu ne temem că am putea pierde locul 3”
0 Publicat la 13 aprilie 2018, ora 15:57, 3980 / 3442 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 971 voturi
   
Alexandru Mitriță se declară optimist înaintea meciului cu CSM Politehnica Iași și crede că Universitatea Craiova se poate clasa mai sus de locul 3. În prezent, Știința este la 7 puncte de FCSB și la 5 de CFR Cluj.
"Poli Iaşi are o linie de atac foarte bună. De fapt, sunt buni în toate compartimentele. Sper să câştigăm, am pregătit bine această partidă. Cei din faţă nu mai marchează ca înainte, cred că este ceva mental. Avem nevoie de forţa de atac din tur, când înscriam în fiecare meci. Nu am nimic cu Băluţă, nu sunt probleme între noi. Un pas înapoi, doi înainte. Mă ghidez după acest principiu. Am mare încredere că în acest meci vom marca. Nu se pune problema că ne lipseşte un număr 9. Ne putem clasa mult mai sus fără nicio problemă. Să nu uităm că am pierdut puncte aiurea. Am fi fost mai sus acum dacă nu ne-am fi încurcat. Nu ne temem că am putea pierde locul 3", a declarat Alexandru Mitriță în cadrul conferinței de presă ce a avut loc astăzi.
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro