Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport U Craiova - Poli Iași, sâmbătă, de la ora 20:45
Alex Băluță este out din lot pentru meciul cu Iași! Mangia anunță că nu există tensiuni.
0 Publicat la 13 aprilie 2018, ora 15:45, 7290 / 6331 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 815 voturi
   
În urma declarațiilor de la finalul meciului cu Steaua, Alexandru Băluță a fost exclus din lot pentru meciul de sâmbătă cu Poli Iași. Totuși, antrenorul Devis Mangia și căpitanul Băluță au anunțat că nu sunt probleme în cadrul echipei, iar după pedeapsa primită, acesta va fi reprimit în lot.

lConferința de presă de astăzi a lămurit faptul că în lotul Universității nu se află conflicte interioare și că Devis Mangia se află într-o relație bună cu elevii săi. Antrenorul Științei a ținut să sublinieze aceste lucruri: "Orice jucător poate greşi. Putem pierde meciuri, dar important este ca jucătorii să fie serioşi. Băluţă nu este inclus în lot pentru partida cu Iaşi. Ce va fi săptămâna viitoare, rămâne de văzut. Nu sunt probleme la echipă. Dacă există cineva care vrea să creeze probleme la echipă, îşi pierde timpul. Nu pot spune ce am discutat cu Băluţă. Nu am probleme cu el. Eu trag linie, iar a doua zi totul e în regulă. Dacă se întâmplă ceva, trag linie, rezolv problema şi mergem mai departe.

De asemenea, Alex Băluță regretă declarațiile de la finalul meciului de la București: "Sunt conştient de greşeala pe care am făcut-o, nu mă aşteptam la astfel de consecinţe. Îmi pare rău de ce am spus, nu mă aşteptam la asta. Ceea ce am spus a afectat vestiarul, dar şi pe mine. Nu sunt în lot, trebuie să învăţ din greşeli şi să nu le mai repet pentru că am numai de pierdut. Am mare încredere în băieţi că se vor descurca. Totul depinde acum de mine. Am discutat cu Mister şi am lămurit lucrurile. Sunt pregătit să o iau de la zero şi să mă schimb în bine"

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro