Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
Radu Preda: Șomajul e principala carte de vizită a Guvernului PNL
0 Publicat la 20 iulie 2020, ora 14:31, 205 / 174 afişări Micapi
Nota medie 6.3/10 din 84 voturi
   
Senatorul PSD Dolj, Radu Preda a luat atitudine față de măsurile luate de guvernul PNL.

“• Guvernul PNL a scăpat cu totul şomajul de sub control.

  • Sute de mii de români şi-au pierdut deja locurile de muncă şi alte sute de mii vor rămâne fără slujbe în perioada imediat următoare.
  • Peste 650.000 de români au rămas pe drumuri din cauza modului în care Guvernul Orban a gestionat situaţia în pandemie.
  • Programul PNL de relansare economică e doar o fițuciă galbenă fără nicio legătură cu realitatea pe care o trăiesc zi de zi cetățenii.
  • Liberalii nu sunt interesați ce se întâmplă cu cei 400.000 de angajaţi din industria HoReCa, care rămân fără locuri de muncă din cauza lipsei de sprijin a lui Orban și a găștii din jurul lui.
  • Guvernanții liberali ţin în continuare restaurantele închise, dar au permis deschiderea sălilor de păcănele, de mai bine de o lună.
  • România se sufocă, oamenii se îmbolnăvesc, rămân fără locuri de muncă iar Orban și Cîțu, le vând românilor iluzii sub formă de gogoși electorale cu programe făcute pe picior între chermezele de la Palatul Victoria”, a spus senatorul PSD Radu Preda.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro