Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
Radu Preda: Guvernul Orban trebuie să facă un singur lucru: să respecte legea
0 Publicat la 22 septembrie 2020, ora 11:27, 664 / 518 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.2/10 din 60 voturi
   
Senatorul de Dolj, Radu Preda, s-a declarat nemulțumit de guvernul actual și a reiterat prioritățile PSD.

"Priorităţile noastre au fost destul de clare, evidente pentru toţi cei care le aşteptau şi, normal, ca întotdeauna, surprinzătoare pentru partidul de guvernământ. PSD este consecvent în ceea ce priveşte angajamentele noastre cu pensionarii. Am depus un amendament în ceea ce priveşte respectarea legii pentru majorarea punctului de pensie, să li se dea pensionarilor cele 26 de procente diferenţă furate, practic, de guvernarea PNL. Am votat să se respecte legea în privinţa drepturilor profesorilor, iarăşi o chestiune foarte importantă cu atât mai mult cu cât în aceste zile ne-am lovit de această nouă linie întâi care s-a mutat în curtea şcolii", a explicat Radu Preda.

"Le-am propus guvernanţilor să crească ţinta de deficit, pentru că oricum deficitul este la cer şi nu ştim unde s-au dus banii. Până la urmă, în acest an, lucrurile au stat aşa într-o zonă din asta în care, pe de-o parte, ni s-a spus că stăm foarte bine, că suntem singura ţară din UE unde criza a ajuns aşa atenuată, cu creştere economică, cu tot felul de lucruri optimiste şi, pe de altă parte, am avut starea de fapt în care oamenilor nu li s-au respectat drepturile, în care legea nu s-a respectat şi în care, după cum se vede, nici nu se intenţionează să se respecte. (...) Dacă, prin votul Parlamentului, mâine, această rectificare bugetară trece, din punctul nostru de vedere Guvernul Orban trebuie să facă un singur lucru şi anume să respecte legea", a completat senatorul PSD.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro