Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
Lia Olguța Vasilescu se inspiră din marile orașe ale lumii pentru dezvoltarea Craiovei
0 Publicat la 6 iunie 2020, ora 01:00, 577 / 504 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 6.0/10 din 62 voturi
   
Candidatul PSD la Primăria Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a vorbit în cadrul unei emisiuni la postul local de televiziune GTV despre proiectele pe care le pregătește craiovenilor.

„O să fie proiecte foarte mari, pe care o să le puteți vizualiza și care vor pune Craiova pe harta internațională.  Vor fi proiecte woaw. Cel puțin unul dintre ele va fi ceva cum nu s-a mai întâlnit în România.

 

De asemenea, o să discutăm de tot ceea ce înseamnă canalizare, apă potabilă pentru că este proiectul meu de suflet pe care l-am început în 2014, Izvarna, care acum este în licitație, s-a semnat proiectul de finanțare, a venit prima tranșe de bani, ceea ce înseamnă că este clar că peste doi ani de zile vom avea apă de Izvarna și vom închide tot ceea ce înseamnă canalizare și apă potabilă. Sigur că o să vorbim și despre asfaltări prin zonele în care nu sunt, dar să știți că o să îmi concentrez campania pe proiecte foarte mari, așa cum mi-am concentrate-o și data trecută când am promis un spital municipal și l-am făcut, am promis un stadion și l-am făcut, am promis reabilitarea parcurilor și le-am făcut.

 

Printre proiectele mici a fost și dispariția câinilor vagabonzi, pentru că era principal problem a craiovenilor în 2012, central vechi la fel. Eu cred că orice dușman al meu sau al PSD nu poate să nu recunoască faptul că orașul Craiova s-a schimbat mult”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

 

Aceasta a ținut să aducă în discuție și aportul pe care îl are Consiliul Local în buna administrare a unui oraș și a declarat că își dorește să aibă alături de ea și o majoritate PSD în Consiliul Local.

“Eu le-aș fi foarte recunoscătoare craiovenilor dacă, atunci când mă votează pe mine pun ștampila și pe consiliul local PSD. Într-un an și jumătate am asfaltat 50% din suprafața Craiovei de străzi. Asta cred că le dă încrederea că ceea ce promit și fac. Pentru dezvoltarea Craiovei déjà ne inspirăm din orașele din străinătate”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro