Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică Încă un refuz
Fifor, lovitură frontală la Geoană: “Sunt și rămân membru PSD”
1 Publicat la 19 ianuarie 2015, ora 17:43, 8817 / 3775 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 1872 voturi
   
După Ion Prioteasa, a venit rândul lui Mihai Fifor să declare că nu vrea să facă parte din echipa lui Geaonă şi Vanghelie.

Răspunsul dat de senatorul de Dolj a fost unul tranşant, care nu lasă loc de interpretări: ”În urma informațiilor apărute în presă mă văd nevoit să fac următoarele precizări: nu am negociat nimic cu nici un partid politic; sunt și rămân membru PSD. Îi rog pe colegii ziariști, atunci când doresc să scrie o știre care mă privește, să mă contacteze. Am fost și rămân deschis la dialog. Vă mulțumesc!”

 

Conform ştiripesurse.ro, Mihai Fifor şi Ion Prioteasa ar fi rebuit să se înroleze în echipa care urmează a fi păstorită de Geaonă şi Vanghelie. Cei doi PSD-işti au luat atitudine şi au negat informaţia, spunând că nu au de gând să facă acest pas.

 
afiseaza mai multe
PSD
Stati linistiti ca se vor gasi destui traseisti care sa formeze noua majoritate parlamentara care sa-l schimbe pe Ponta. Nu a venit inca momentul.
20 ianuarie 2015, 08:15
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro