Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
Dorin Pascu, profesorul care vrea să alinieze Bucovățul cu Craiova
0 Publicat la 6 septembrie 2020, ora 07:45, 232 / 220 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 85 voturi
   
Dorin Pascu este candidatul PSD pentru fotoliul de primar al comunei Bucovăț și își dorește pentru comuna în care muncește și trăiește un viitor cert, în care locuitorii să rămână și din care să nu mai plece. Dorin Pascu știe foarte bine că educația este baza unei societăți curate și evoluate și vrea să schimbe complet Bucovățul, astfel încât să alinieze comuna la standardele Craiovei.

Candidatul PSD vrea un alt mod de gândire administrativă pentru comunitatea din Bucovăț, unul bazat pe încredere, respect și reciprocitate. Experiența sa în domeniul învățământului, atât cea de predare, cât și cea managerială, își spune cuvântul atunci când vine vorba de a alege omul potrivit pentru Primăria Bucovăț.

 

„După ce am fost profesor 20 de ani în comunitate și director al Școlii Gimnaziale Bucovăț timp de zece ani, am luat decizia să mă implic mai mult în viața cetății, pentru a încerca să transpun la nivelul comunei ceea ce am reușit să realizez, împreună cu echipa de la școală, pentru educația copiilor din Bucovăț. Educația dă oameni puternici, iar aceștia au nevoie de condiții decente, pentru o viață lipsită de griji. Pentru asta, avem nevoie de o comunitate solidă și adaptată nevoilor fiecăruia”, a explicat Dorin Pascu.

 

Proiectele candidatului PSD sunt variate și acoperă toată paleta necesară dezvoltării și modernizării comunei Bucovăț. De la infrastructura rețelelor de utilități, până la agrement și siguranță, există peste 15 proiecte puse pe hârtie de candidatul care crede și știe că Bucovățul se poate schimba în mult mai bine.

Transport intern accesibil și de calitate

Poate unul dintre cele mai importante proiecte este cel de transport intern low-cost pe care își dorește să îl implementeze în comună, cât și pe ruta Craiova-Bucovăț și retur, astfel încât oamenii să poată ajunge cât mai repede și mai accesibil, în cele mai bune condițiile, de la și la Craiova. Un alt aspect important este promovarea zonei turistice Bucovăț, astfel că Dorin Pascu și echipa sa au gândit deja un proiect pentru o zonă de agrement pe malul Jiului, care va atrage atât localnici, cât și oameni din zona întreagă a Craiovei.

Alte proiecte viabile pentru mandatul de primar sunt reînființarea echipei de fotbal Jiul Bucovăț, revitalizarea zonei industriale, repornirea sistemului de supraveghere video al comunei, redeschiderea bibliotecii comunale, dar și gestionarea problemei câinilor fără stăpân. Toate acestea, pe lângă alimentarea întregii comune cu gaze naturale – cu protejarea resursei lemnoase, apă și canalizare pentru întreaga comună, drumuri modernizate, investiții în școli și într-o piață agro-alimentară și multe altele.

„Niciuna dintre investiții nu este imposibilă dacă avem un singur scop: acela de a face din Bucovăț comuna în care să rămânem să trăim cu drag. Pentru că, dintotdeauna, dezvoltarea a venit din comunitate, pentru comunitate, iar asta îmi doresc și eu să construiesc laolaltă cu oamenii de aici”, a încheiat candidatul PSD la Primăria Bucovăț, Dorin Pascu.

 

- Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
- Executat de IRIABIA SRL – portal/ziar: www.micapi.ro
- CUI Mandatar Financiar: 21200019

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro