Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente
Teatrul Colibri, invitat cu spectacolul FURTUNA la festivaluri în Alba Iulia și Timișoara
0 Publicat la 4 octombrie 2017, ora 14:34, 1941 / 744 afişări Micapi
Nota medie 5.9/10 din 299 voturi
   

La invitația Teatrului de păpuși Prichindel din Alba Iulia, Teatrul Colibri Craiova va prezenta spectacolul Furtuna la Festivalul Internațional de Teatru „Povești“, ediția a XII-a, miercuri, 11 octombrie 2017, la Casa de Cultură a Sindicatelor. De asemenea, în cadrul aceluiași festival, Adriana Teodorescu, managerul Teatrului Colibri, va susține atelierul de teatrologie Festivalul în cuvinte, în perioada 9 – 15 octombrie 2017.

Tot în această lună și tot într-o zi de miercuri, dar pe 25 octombrie 2017, spectacolul Furtuna se va juca pe scena celei de-a II-a ediții a Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ Timișoara, în Sala mare a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely“, la invitația Teatrului pentru copii și tineret Merlin Timișoara.

Furtuna de William Shakespeare, cu Marcel Iureș, Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru, Marin Fagu este o producție inspirată de arta animației, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, muzica Marin Fagu. Furtuna se adresează publicului de toate vârstele, prin actori și păpuși, într-o notă de fantastic și umor vorbind despre putere și destin, răzbunare și iertare, despre dominația binelui asupra răului. Decorurile sunt realizate de Remus Alexandru Gabor, iar costumele sunt concepute de Raluca Aionițoaie.

Reprezentația Furtuna a mai fost prezentată anul acesta, în luna mai, la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „EuroMarionete” Arad - ediția 18.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro