Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente Ce mesaje le-au fost interzise suporterilor craioveni în Ştefan cel Mare
Sezione Ultra’ 2000, sabotată la meciul cu Dinamo
0 Publicat la 7 octombrie 2014, ora 12:06, 6092 / 381 afişări C.V.
Nota medie 5.2/10 din 101 voturi
   
Galeria Universităţii a avut o coregrafie simplă şi relevantă la meciul din Groapă, pe 5 octombrie, când Ştiinţa a terminat la egalitate 1-1, meciul cu Dinamo Bucureşti. Fanii au realizat 80 de pancarte în care se regăseau cele mai importante monumente arhitectonice din Craiova, pentru a releva apartenenţa echipei de fotbal la oraş.
Publicitate

Pe lângă aceste pancarte, suporterii aveau pregătite bannere cu mesaje la adresa susţinătorilor lui Dinamo. „Singurul mesaj care a fost acceptat pe stadion: "Credinta noastra nu depinde de falsi patroni/Pasiunea pentru Stiinta nu se privatizeaza.../1948 - anul din care Clubul Sportiv dateaza!". Toate mesajele realizate de Sezione au fost interzise in clasicul mod al deplasarilor la dinamo, in care, printre altele, gazdelor li s-a stins nocturna a aprinde lampioane: "Noi redevenim Craiova Maxima/Voi ramaneti clona lui Dinamo Moscova", "PS '07 si PCH - in campanie elecorala bagati demaraj", "Cricuri, bate, lanturi si topoare - ultrasii din Stefan cel Mare”, au scris membrii Sezione pe pagina oficială de Facebook.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro