Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente
PSD Dolj susține moțiunea de cenzură împotriva lui Grindeanu
0 Publicat la 18 iunie 2017, ora 13:57, 5734 / 375 afişări Micapi
Nota medie 5.7/10 din 97 voturi
   
Comitetul Executiv al PSD Dolj a votat în unanimitate susținerea moțiunii de cenzură. Filarmonica Oltenia a numărat numai puțin de 452 de psd-iști în sală.

“Parlamentarii PSD din Dolj vor semna astăzi moțiunea, vor fi prezenți miercuri la dezbatere și la vot și vor vota pentru moțiunea de cenzură. PSD Dolj rămâne un partid solidar cu celelalte  organizații județene și solidar cu conducerea organizației naționale, Cex-ul și cu președintele Liviu Dragnea. Suntem într-o situație în care Grindeanu nu mai face parte din echipa PSD,  și dacă ne uităm și vedem că avea un plan, nu mai făcea parte din echipa PSD înainte de a începe evaluarea. Fiecare cu drumul lui. Rămâne să vedem ce se întâmplă miercuri. ”, a declarat președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

“În luna iunie, când a venit a doua evaluare, au apărut mai multe sincope, care au fost cauzate de o proastă coordonare. Ne-am asumat cu toții că vom avea evaluări trimestriale și că dacă nu corespundem, va trebui să plecăm. Noi facem o muțiune de cenzură împotriva a trei persoane care mai sunt în Guvern deși nu au susținere politică. ”, a declarat președintele PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro