Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente Mario Ovidiu Oprea, pus la zid
Lia Olguţa Vasilescu: “Terenurile sunt în familia soţului de 200 de ani”
2 Publicat la 10 octombrie 2014, ora 14:29, 6654 / 916 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.9/10 din 345 voturi
   
Ies scântei între primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu şi senatorul Mario Ovidiu Oprea. PNL-istul a avut curajul de a se lua de primarul Craiovei, replica primăriţei venind numaidecât.

“Să îi spună cineva prostului de serviciu la lături că eu nu folosesc Mercedesul cumpărat de Solomon. Restul e can can!…Pe mandatul meu nu s-a cumpărat nicio maşină şi mi s-a oferit un Mercedes gratuit, în aceleaşi condiţii ca lui Johannis. Am refuzat oferta. Cât despre terenuri, şi ANI şi-a rupt colţii în ele. Sunt in familia soţului de peste 200 de ani, nu sunt obţinute din meditaţii sau vânzare de copii. Dar prostul satului s-a mai făcut de o ştire…” a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu ca răspuns la comunicatul de presă emis de Mario Ovidiu Oprea prin care se spunea că primarul Craiovei nu se plimbă în Logan, că are la Primărie un Mercedesde pe vremea lui Solomon şi că are 14 terenuri împreună cu soţul ei.

 

 

 
afiseaza mai multe
unicul
**stiti papusa aia impaiata din geam care-i mai misca unu mâna sa zică lumea ca-i vie. Exact asta-i acest Oprea. Cred ca acum i-a mai învârtit cineva cheia. Deputatosenator de 20 de ani nu face decât să mănânce bani publici de pomana. Nici membrii de partid nu-l mai stiu
10 octombrie 2014, 23:27
 
forte bine doamna luatii de urechi Craiova are nevoi de dv Sa ne traiti
10 octombrie 2014, 17:04
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro