Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente
Olguța: “Zvonul cu inaugurarea stadionului de ziua mea, o minciună foarte gravă”
0 Publicat la 20 octombrie 2017, ora 08:25, 4463 / 907 afişări Mihaela Anton
Nota medie 6.0/10 din 372 voturi
   
Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a luat atitudine la aberațiile celor care spuneau că inaugurarea stadionului este întârziată pentru a fi dat în folosință de ziua ei.

“Am auzit multe reproșuri la adresa mea, încă de când am vorbit prima oară despre faptul ca orașul Craiova, templul fotbalului românesc, cu suporteri in toată România, are nevoie de un nou stadion. Unii spuneau ca e o adevarata nesimțire sa demolez fostul stadion, deși era o ruina, alții ca orașul are nevoie de un spital, fără sa știe ca pe mandatul meu de primar s-a construit cel mai mare spital de după revoluție, din România, care a și fost inaugurat acum o luna, alții ca va dura construcția pana in 2022 și orașul va fi văduvit de fotbal, alții ca e construit prost și o sa cada la prima adiere de vânt fiindca am pistonat constructorul sa îl finalizeze cat mai repede cerând un contract cu termene nerealiste deși oricine știe ca dacă puneam termen de 5 ani, s-ar fi terminat in 10, alții sau tot aceiasi, vin acum cu reproșul ca primăria organizează un spectacol grandios, comunist, nord coreean etc, motiv pentru care consilierii PNL au votat contra festivității, așa cum au votat împotriva stadionului încă de la faza aprobării hotărârilor de Consiliu Local necesare construcției. Dar sa fii atât de mărginit și sa crezi ca as vrea sa întârzii cu o luna inaugurarea pentru a fi cadoul pe care mi-l fac singura de ziua mea, mi se pare o minciuna mai gravă chiar și decât cea pe care au scornit-o niște nemernici cum ca as fi închis spitalul județean fiindca eram in coma alcoolica. Am auzit multe mizerii, in aceasta perioada, dar și încurajări sau felicitări de la cei care au inteles ca m-am străduit sa las ceva frumos pe unde am trecut, însă cred ca inaugurarea unuia dintre cele mai frumoase stadioane din Europa trebuie sa fie un prilej de bucurie și nu de aruncat cu laturi in mine sau in Liviu Dragnea, cel cu care, in calitatea lui de Ministru al Dezvoltării, am gandit și realizat acest măreț edificiu. P.S. Sper, din toată inima, ca inaugurarea sa poată avea loc in 29 Octombrie. De ce atunci? Pentru ca se împlinesc fix 50 de ani de când a fost inaugurat vechiul Central. Și intrucat cred ca orice craiovean de buna credință își dorește ca acest lucru sa fie cât mai repede...”, a declarat Lia Olguța Vasilescu. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro