Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente
Lansare de carte la Aman
0 Publicat la 18 octombrie 2017, ora 13:12, 2321 / 692 afişări Micapi
Nota medie 5.9/10 din 307 voturi
   

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” organizează vineri, 20 octombrie, începând cu ora 17.00, lansarea volumului "Dialoguri Împletite",  autori  Viorel Birtu-Pîrăianu și Mariana Tatomir.

La eveniment vor lua parte:Dan Lupescu;Lavinia Pintea Tatomir;Cătălin Miculeasa, student, Facultatea de Actorie; Costinela Ungureanu, student, Facultatea de Actorie.

Marturisirile celor doi autori constituie o frumoasă invitație la lectură:

         ”O intâlnire neașteptată în lumea virtuală între două persoane mature: un poet, care prin harul sau divin a creat o lume perfecta a iubirii și o cititoare pasionată de poezie, au facut posibila apariția volumului "Dialoguri împletite", cu poemele medicului Viorel Birtu Pîrăianu și comentariile oltencei Mariana Tatomir, de fapt, povestea aflată în spatele fiecarui poem citit. Dacă am reușit… ramâne să confirmați dumneavoastra”!

Mariana Tatomir

 

         ”De o viață, am încercat să tratez trupul, mi-am dat seama că este prea puțin.Am început să scriu, să clădesc o lume a iubirii, a speranței, să surprind esența vieții.Sunt o pană ce visează pe o coală albă.Nu sunt far, sunt doar o scânteie. Încerc să exprim poetic metafizica ideilor. Mă dărui complet în vers, ard în propria ființă, într-o simfonie a gândurilor pe scoarța lumii. Prin versuri fac o incizie în scop terapeutic a sufletului. Medic, am plecat în 1985 pe țărmul mării, astăzi mă întorc ''acasă''.Las gândurile, visele și iubirea, vouă, oameni minunați …”.

Viorel Birtu-Pîrăianu

 

Evenimentul va fi moderat de scriitorul Mircea Pospai și se va desfășura în sala "Acad. Dinu C. Giurescu".

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro