Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente Lucrătura necuratului
I.P.S. Irineu spune că nu ştie nimic de executarea de la CN “Elena Cuza”
0 Publicat la 20 octombrie 2014, ora 13:46, 4527 / 319 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.3/10 din 112 voturi
   
Mitropolitul nu ştie ce execută mitropolia. Caz unic în România. După ce Colegiul Naţional “Elena Cuza” a fost notificat să evacueze o clădire în 10 zile de Mitropolia Oltenia, Mitropolitul “Irineu” a declarat că el nu ştie nimic de această executare.

Într-o conversaţie avută cu primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, Mitropolitul Irineu nu a recunoscut că ar fi dat ordin de evacuare a clădirii unde învaţă 700 de elevi.

 

“Eu am vorbit de dimineaţă cu Mitropolitul şi mi-a zis că el nu ştie nimic despre o cerere de executare. Am înteşes că executorul nu vrea să spună cine a plătit ca să facă executarea. Miercuri se judecă cererea şcolii pentru suspendare şi astăzi cererea primăriei pentru suspendarea executării. Eu sunt convinsă că o să câştigăm pentru că până în 2017 şcoala nu poate fi scoasă din clădire.

 

În 2007, Mitropolia a câştigat clădirea în instanţă şi de atunci a cerut o chirie de 3000 de euro pe lună. Chiria, care cumulată a ajuns la 200.000 de euro nu a fost plătită niciodată.. “Nu s-a plătit pentru că formalităţile nu s-au finalizat, adică nu există un proces verbal de predare-primire şi nici un contract de închiriere care să fie semnat ntre şcoală şi Mitropolie”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

Războiul s-a mutat în instanţă, acolo unde Mitropolia este atacată pe mai multe fronturi ca să nu arunce în stradă cei 700 de elevi.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro