Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente
Festivalul Național " Sarbători de Poveste" și Miss Oltenia
0 Publicat la 30 noiembrie 2017, ora 12:46, 2560 / 1705 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.7/10 din 361 voturi
   
Centrul Multifunctional din Craiova va gazdui joi, 14 decembrie 2017, doua spectacole dedicate copiilor. Miss Oltenia, un concurs adresat domnisoarelor cu varsta curpinsa intre 5 ani si 25 de ani si Festivalul National “Sarbatori de Poveste“, un concurs de muzica usoara, clasica, instrumentala si populara.
"Ambele evenimente au ca public tinta copiii. Ne dorim ca prin intermediul evenimentelor pe care le organizam sa promovam copiii talentati, copiii care au inclinatii artistice si care isi doresc foarte mult sa exceleze in domeniul artistic. Asteptam tot mai multi tineri sa se inscrie, pentru a avea posibilitatea de a evolua intr-un cadru organizat. Mentionez ca presedinta juriului, la concursul de Miss Oltenia, este doamna Ilinca Butucea, cunoscuta creatoare de moda craioveanca, care va organiza si o prezentare de moda "Vis de Poveste in Oltenia". In ceea ce priveste festivalul "Sarbatori de Poveste", presedintele juriului este cunoscutul artist Ciro de Luca, care va sustine si un recital", a declarat Dorinela Panescu, una dintre organizatoarele celor doua evenimente.
Pentru detalii si inscrieri: 0770.540.337 si 0737.726.269
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro