Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente
DIN TOLBA LUI MOȘ CRĂCIUN
0 Publicat la 4 decembrie 2017, ora 12:18, 2725 / 2041 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 416 voturi
   
Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, prin departamentele Mediatecă/American Corner Craiova și Depozit General și Săli de lectură, organizează, în parteneriat cu Colegiul Național “Elena Cuza”, campania de colectare de jucării și rechizite denumită „Din tolba lui Moș Crăciun” .
Acțiunea se desfășoară în perioada 01-14 decembrie 2017, toate jucăriile și rechizitele colectate urmând să fie distribuite, în data de 15 decembrie 2017, către  cenrele sociale “Aripi de lumină” și “Best Life” din Craiova. Jucăriile și rechizitele pot fi donate de oricine, acțiunea adresându-se tuturor categoriilor sociale.
 
“În ultima lună a anului, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ne propunem să le aducem puțină bucurie tuturor copiilor de la cele două centre sociale aflate în administrarea Arhiepiscopiei Craiovei. Încheiem un an fructuos, un an în care am colaborat pe multiple fronturi cu centrele “Aripi de Lumină” și “Best Life”. Pentru că socotim importantă colaborarea noastră și pentru că biblioteca poate fi și un bun catalizator de energii și proiecte, inițiative și gânduri bune, până la data de 14 decembrie  vom colecta jucării și rechizite pe care ulterior le vom redirecționa spre acești copii frumoși și talentați”, a declarat Lucian Dindirică, managerul bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.
 
Jucăriile și rechizitele vor fi colectate la Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, în cadrul departamentelor Mediatecă/American Corner Craiova și Depozit General și Săli de lectură.
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro