Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente
Cursuri de limba și cultura italiană la Aman
0 Publicat la 12 octombrie 2017, ora 13:58, 2028 / 426 afişări Micapi
Nota medie 5.9/10 din 209 voturi
   

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” a demarat luni, 9 octombrie, un program de învățare a limbii italiene. Cursurile sunt desfășurate săptămânal, de luni până joi, de Antonio de Sicili, profesor de limba și cultura italiană în Trento (Italia), până în data de 2 noiembrie.

         Activitățile se adresează tuturor categoriilor de public, indiferent de vârstă, și se vor concretiza în obținerea unui certificat de limbă nivel A2.

         “Cu mai bine de un secol în urmă la Craiova și în împrejurimile municipiului nostru viețuia o comunitate italiană extrem de importantă prin număr și preocupări. Învățarea limbii italiene, limbă oficială a Uniunii Europene, limbă latină și, de ce să nu o spunem, limbă întrebuințată în mod curent de cel mai însemnat segment al diasporei românești, este o oportunitate pe care Biblioteca Aman le-o sugerează tuturor craiovenilor. Îi mulțumesc în mod expres părintelui Marius Resceanu pentru că a făcut posibilă această activitate”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

         Cursurile de limba și cultura italiană se desfășoară în sala “Marin Sorescu” de luni până joi, în intervalul orar 16:45 - 18:30.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro